0

Miere Ecologica

Miere de rapiță 500g

Tartinabilă, de culoare albă O miere de culoare albă, blândă la gust, cremoasă, fină la consistență  și tartinabilă. Preferată de copii. Pentru acest sortiment de miere transport..

20,00 lei

Miere de salcâm 500g

Transparentă, lichidă O miere fină, aproape transparentă, ușor verzuie. Bogata in fructoză, mierea de salcâm, spre deosebire de celelalte cristalizează după aproximativ 2 ani. Ce..

28,00 lei

Miere polifloră 500g

Cristalizată O miere bogată in arome, ușor mentolată. In această miere se simte diversivitatea florilor din luna iunie si iulie. După culesul monoflor de salcâm începe diversitat..

20,00 lei

Miere de tei 500g

Cristalizată Puternic mentolată, de consistență fină, cristalizată, cu o aroma tipica de tei argintiu Aceasta miere provine din pădurile întinse de tei argintiu din nordul Dobrog..

20,00 lei

Miere de mană 500g

Lichidă De culoare brun-închisă pana la aproape neagră  mierea de mană rămâne o perioada îndelungata lichida. Are un gust pronunțat, ușor amărui. Pentru acest sortiment rar de mi..

28,00 lei

Miere de floarea soarelui 500g

Cremoasă De culoare gălbuie, cu un gust ușor acidulat, consistenta, cremoasă, fină, mierea de floarea soarelui ne cucerește cu combinația ideală de gust/consistență Pentru aceast..

20,00 lei

Miere de salcâm cu miez de nucă 400g

Transparentă, lichidă cu miez de nucă O miere fină, aproape transparentă, ușor verzuie. Bogata in fructoză, mierea de salcâm, spre deosebire de celelalte cristalizează după aproxi..

28,00 lei

Miere cu propolis 500g

Miere polifloră, propolis La baza acestui produs este o miere fină polifloră cremoasă la care adăugăm propolis pentru a opține un surplus de sănătate. Beneficii: -          Anti..

20,00 lei

Miere cu ghimbir 500g

Miere polifloră, ghimbir La baza acestui produs este o miere fină polifloră cremoasă la care adăugăm ghimbir pudră din agricultură ecologică. La gust ușor înțepător cu un efect uș..

25,00 lei

Miere cu scorțisoară 500g

Miere polifloră, scorțișoară La baza acestui produs este o miere fină polifloră cremoasă la care adăugam scorțișoara pudră din agricultură ecologică. Beneficii: -          Regle..

25,00 lei

Miere cu cătină 500g

Miere polifloră, cătină La baza acestui produs este o miere fină polifloră cremoasă la care adăugăm pudră și pulpă de cătină din agricultură ecologică. Are un gust acrișor și tipi..

25,00 lei

Nucela 440g

Miere, miez de nucă, propolis O combinație din miere, miez de nucă măcinat si propolis ca alternativă la cunoscutele “creme”  dulci pentru micul dejun. Beneficii: -          Dat..

28,00 lei

Polen 250g

Poliflor Polen poliflor recoltat in lunile mai, iunie si iunie. Uscat prin metode blânde pentru păstrarea calităților nutritive. Frumos colorat, la fel ca diversitatea florala din..

25,00 lei

Produsul nelivrabil prin curier!
Hidromel 500ml (produsul nu se livreaza prin curier)

Hrana zeilor Achiziție doar de la sediu din Hamba, Sibiu Obținut prin fermentarea mierii, o băutură cu o tradiție îndelungată, nelipsită pe timpuri în gospodăria apicultorului. ..

30,00 lei

Tinctură de propolis 10ml

Alcool 70%, Propolis 30% Cu greu recoltat de albine, propolisul reprezintă cea mai concentrata sursa de polifenoli din natura. Obținut prin macerare propolisului in soluție hidroa..

20,00 lei

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)